čtvrtek 18. května 2017

Kavalír na hrad!

O tom, že jsou kavalíři úžasné a neskutečně přátelské plemeno, víme. Neodolatelné na nich je především i to, že když potká jeden kavalír druhého, stává se z nich provázaná dvojka, která si v tu chvíli může uvrtět své chvosty. Neznám jiné plemeno, které by tak nadšeně vítalo svého, ehm, spolurasovníka (tak tohle slovo je originál, 18. 5. 2017).

Především proto se není čemu divit, že se každoročně koná několik kavalířích srazů. Já jsem s Martinou Hartmannovou nebyla výjimkou a v neděli, 14. 5. 2017, jsme zorganizovaly výlet s názvem Kavalíři na Křivoklát.


I když jsme akci udělaly veřejnou, neočekávaly jsme tak obrovský zájem, jakým bylo ve výsledku 35 chlupáčů a mnohem víc jejich páníků. No to bylo psí radosti, když se prvně celá banda uviděla. Radost nepominula ani po šesti kilometrové procházce, kde mohli pejsci pobíhat navolno. Trochu celkový dojem zkazilo počasí, které moc nepřálo, ale věřím, že převládají kladné zážitky.

Páníčku, klaň se!

Kavalíři jsou prostě boží, a proto plánujeme s Martinou další akci, která se uskuteční 9. 7. 2017, takže šup šup, zapsat do diáře a čekat na propozice. :)


PS: Občas nastanou i takové momenty, kdy se na nádraží v Berouně ujišťujete průvodčí, zdali osobák, do kterého se chystáte nastoupit, jede do Konopiště. No co, hrad je taky na K. Jen paní průvodčí byla z mé otázky trochu vyjukaná. 

No co, kousek


Žádné komentáře:

Okomentovat